Un produs Blogger.
free counters
luni, 2 aprilie 2012

>Foc în stratul de turbă

   În anumite locuri stratul de turbă poate avea o grosime de patru metri. într-o zonă minieră, un astfel de strat de turbă a luat Flăcările au fost stinse sau cel puţin aşa s-a crezut. Câteva luni mai ti flăcările au izbucnit din nou. De ce n-a putut fi stins focul? Din c; stratului gros de turbă, focui a mocnit în adâncime, unde n-ajungea Fiindcă stratul de turbă era aşa de gros, focul a putut să mocnească mai adânc decât a putut apa ajunge. Ca să poată fi stins, apa trebui pătrundă în întregime. Aici se află explicaţia.                                            
   Dumnezeu vrea să ne spele de păcat. El doreşte să sfinţe biserica Sa. „Ca s-o sfinţească, după ce a curăţat-o prin botezul cu prin Cuvânt." (Efeseni 5:26)
   Uneori avem lupte. La suprafaţă putem arăta că avem o re bună cu Dumnezeu. Ne arătăm neprihăniţi, dar poate că în inimă ar flacără de răzvrătire. Cu cât ne depărtăm mai mult de Dumnezeu, cu acea flacără va arde mai puternic.
   Când cedăm vrăjmaşului loc în viaţa noastră, el ne va afec multe alte domenii ale vieţii. Dacă vom continua să trăim împlinind pc firii, flacăra aceasta va continua să ardă şi curând va fi vizibil că cev este în regulă cu noi.
   Nu trebuie să tratăm doar simptomele, ci să vedem dacă e; problemă mai profundă. Poate că o persoană are simptomul răzv împotriva autorităţii, însă acest simptom poate fi rezultatul unei întă Flacăra va continua să ardă tot mai puternic până când nu va fi dărâ întăritura. Avem biruinţă doar după ce renunţăm la lucrările întunerici.
                Samuel Beachy - Belvider

0 comentarii:

Un gând...

Cele mai vziualizate

Misionarul Săptămânii

Misionarul săptămânii

Parteneri

BannerFans.com