Un produs Blogger.

Arhivă

free counters
marți, 21 februarie 2012

>Bucuria

   Fiecare zi din viaţa noastră dorim să fie umplută de bucurie. Câte eforturi se fac pentru a dobândi bucuria! Fiindcă bucuria nu este găsită cu uşurinţă, căutăm diferite ocazii în care să pu­tem savura bucuria netulburaţi, neperturbaţi de stres, probleme sau teamă de viitor. Dar bucuria durabilă nu se poate cumpăra. Cei care cred că şi-o pot cumpăra vor fi cândva dezamăgiţi.
   Omul, despre care vorbeşte versetul de astăzi, era unul care căuta bucuria, deşi ca ministru etiopian ocupa o poziţie înaltă. Probabil, gustase bucuriile obişnuite, dar bucuria durabilă îi lipsea.
   Luase parte la slujba religioasă din oraşul Ierusalim. A ajuns astfel la ţinta dorinţelor sale? Din nefericire, nu! Vă sfătuim să citiţi relatarea din Faptele Apostolilor, pentru a vedea cum Dumnezeu a intervenit din cer, pentru a-l ajuta pe acest om în căutarea bucuriei.
   Etiopianului i-a fost trimis un om al lui Dumnezeu, care i-a explicat textul biblic, pe care îl avea în mână şi îl citea. A intervenit o schimbare instantanee: L-a cunos­cut pe Isus Hristos, singurul care poate da bucurie tra - nică. Cu siguranţă, vă doriţi şi dumnevoastră bucuria1 Dumnezeu vrea să v-o dea prin acceptarea Fiului Său ca Mântuitor al vieţii dumneavoastră.

                               „ ...îşi vedea de drum, plin de bu­curie."(Faptele Apostolilor 8:39)

0 comentarii:

Un gând...

Cele mai vziualizate

Misionarul Săptămânii

Misionarul săptămânii

Parteneri

BannerFans.com