Un produs Blogger.

Arhivă

free counters
joi, 2 februarie 2012

>Cine este ISUS HRISTOS?

   Biblia ne relatează tot ceea ce trebuie să știm despre Isus Hristos. El este Fiul veșnic al lui Dumnezeu. Dar El a devenit Om. În tinerețea Lui, Isus a învațat o meserie, lucru și activa pintre oameni. Isus Se ostenea, simțea foamea și setea. Dar ceva Îl făce unic: Isus NU a păcătuit niciodata. Tot ce a făcut, a vorbit sau a gândit, era potrivit cu voia Tatălui.

   La ce ne ajută pe noi să știm despre Isus Hristos, care a trait acum doua mii de ani pe pământ? Oare viața Lui perfectă nu este o acuzare pentru orice om? La aproximativ 33 de ani, Isus a murit pe o cruce. El a fost pironit pe cruce pentru semenii Săi. Ei însa L-au urât, pentru că era milostiv, desăvârșit și cu mult mai bun decât orice om. Cu toate că era Fiul lui Dumnezeu, a lăsat să cadă asupra Sa toate batjocurile. El a murit pe cruce pentru altii - pentru dușmanii Lui - pentru a le nimici vinovătia în fața lui Dumnezeu. Cănd a fost răstignit, s-a făcut întuneric pe pamânt timp de trei ore. Atunci Omul Isus Hristos a ispașit păcatele noastre. Isus Și-a jertfit viața Lui, ca oricine crede în El să nu piară, ci să aiba viață veșnică. El este Mântuitorul lumii. Este și al cititorului? Dacă nu, atunci acum este momentul potrivit să-L primești ca Mântuitor.


"Căci este un singur Dumnezeu și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos" ( 1 Timotei 2:5)

0 comentarii:

Un gând...

Cele mai vziualizate

Misionarul Săptămânii

Misionarul săptămânii

Parteneri

BannerFans.com