Un produs Blogger.

Arhivă

free counters
vineri, 17 februarie 2012

>Ochii

   Mulţi oameni, dacîă privesc fotografia unor ochi, se simt observaţi - şi reacţionează corespunzător. La un studiu s-a constatat că cele mai multe persoane care se serveau de la un automat de cafea, nu puneau banii în casă. După ce a fost aplicată deasupra casei o fotografie cu un ochi, aproape de trei ori mai mulţi oameni puneau banii în casă.
Şi mai evident este rezultatul când se instalează o cameră video. Cu toate că oricine ştie că nu toate fotografierile sunt evaluate, camera provoacă un comportament plin de grijă.
Dar trebuie să fii conştient că ochii lui Dumnezeu văd totul. Tu nu vezi nici ochii Săi, nici o cameră de luat vederi, dar nimic nu poate să treacă de ochii Săi. Nicio ascunzătoare într-un colţ, nici măcar întunericul total nu te ajută ca să ascunzi ceva de El.
Când păcătuieşti, faci aceasta direct înaintea ochilor deschişi ai lui Dumnezeu. Aceasta îl supără. Dar de cele mai multe ori El nu acţionează imediat. Dar viaţa ta va fi înregistrată ca un film şi mai târziu va fi eva­luată la judecată - dacă nu-ţi vei recunoaşte vina şi nu vei cere înainte de aceasta iertare de la Dumnezeu.

"Ştii când stau jos şi când mă scol, şi de departe îmi pătrunzi gândul." (Psalmii 139:2)

0 comentarii:

Un gând...

Cele mai vziualizate

Misionarul Săptămânii

Misionarul săptămânii

Parteneri

BannerFans.com