Un produs Blogger.

Arhivă

free counters
luni, 26 martie 2012

>Benzina râncedă şi inimi râncede

   Am încercat de mai multe ori să pornesc maşina cea veche. Câni am răsucit cheia în contact şi am apăsat pedala de acceleraţie, motorul ; dat să pornească, dar după câteva încercări s-a oprit. Pur şi simplu ni putea porni, iar eu nu aveam ce face cu o astfel de maşină. Exista < soluţie la problema aceasta. Am demontat carburatorul. Acolo, pe fundi lui, se afla cauza. Orificiul principal era înfundat cu benzină veche râncedă. Folosindu-mă de o lampă de buzunar, am încălzit orificiul acel; până s-a făcut roşu, arzând toate impurităţile, apoi am suflat prin el. Ci benzina proaspătă, maşina poate fi acum folosită, dar numai atât timp câ nu stă prea mult pe dreapta
   Vieţile noastre se pot compara cu această maşină. Când ni relaxăm şi devenim leneşi din punct de vedere spiritual, viaţa lăuntric; slăbeşte şi noi devenim „râncezi" de la impurităţile acestei lumi. Izvorî puterii pe care Dumnezeu vrea s-o folosească pentru a ne încuraja îi viaţa de credinţă este blocat. Indiferent cât de mult vom apăsa pe pedal; de acceleraţie sau vom deschide clapeta de aer, nu ne vom mişca din loc Deşi vom reuşi, probabil, să scoatem câtevasunete neinspirate Dumnezeu nu se va folosi de noi în starea aceasta.
   Îi mulţumim lui Dumnezeu că există un remediu. Trebuie să n< deschidem în întregime inima înaintea lui Dumnezeu şi să lăsăm ca făcli; Cuvântului Său să ardă toate reziduurile care se află în adâncul inimilo noastre. Atunci vom primi un suflu proaspăt de la Duhul Sfânt şi von putea deveni un „vehicul" folositor pentru Dumnezeu. Mai mult, von accepta chemarea lui Dumnezeu de a fi activi în biserică. Dumnezeu vre; oameni cu inima curată prin care harul şi puterea Lui să poată curge Utilitatea unui vehicul nu depinde de mărimea lui sau de cât de tare suni claxonul. Haideţi să-L lăsăm pe Dumnezeu să ne cureţe inimile şi să n( dăruiască o viaţă nouă prin Hristos.
                                                                                                     James Steiner - Stratton, ON
 

0 comentarii:

Un gând...

Cele mai vziualizate

Misionarul Săptămânii

Misionarul săptămânii

Parteneri

BannerFans.com