Un produs Blogger.

Arhivă

free counters
vineri, 2 martie 2012

>În umbre

   Umbra mea merge cu mine. Dacă mi-ai vedea umbra, ai şti că nu sunt prea departe. Totuşi, dacă cineva ar prefera să vorbească umbrii mele şi nu mie, m-aş simţi neglijat.
   Oare nu se simte Dumnezeu la fel când oamenii se ţin strâns de lucruri care nu sunt decât „umbre", şi nu de adevărul Bibliei? „Creştinii de umbră", deşi sunt religioşi, au un mod şi un stil de viaţă necorespunzător când este comparat cu adevărul Noului Testament.
   „Oamenii de umbră" pot fi întâlniţi în Romani 14:1 - cei slabi în credinţă, iar în 1 Corinteni 8:7 - cei ce au un cuget slab. îi poţi găsi şi în versetul cheie de azi. Unii dintre aceşti oameni sunt noi în credinţă şi nu înţeleg lucrurile profunde din Scriptură. Dar când îşi deschid inimile lui Dumnezeu, El le luminează mintea să înţeleagă. După un timp, vor ieşi din zona umbrei şi vor ajunge să creadă adevărurile Noului Testament.
   Multe din practicile şi poruncile Vechiului Testament au fost doar umbre şi tipuri ale experienţei creştine trăite cu Isus din Noul Testament. Unii creştini din zilele apostolului Pavel erau mulţumiţi să trăiască mai degrabă în umbrele Vechiului Testament decât să se bucure de experienţa minunată a Noului Testament. Pericolul nu consta în lucrurile mărunte pe care le acceptau, ci în încăpăţânarea lor de a refuza să-şi deschidă minţile întru totul credinţei şi practicilor Noului Testament.
                                                                                                                    Roger Rangai - Strawberry, AR

0 comentarii:

Un gând...

Cele mai vziualizate

Misionarul Săptămânii

Misionarul săptămânii

Parteneri

BannerFans.com