Un produs Blogger.

Arhivă

free counters
luni, 5 martie 2012

>Mirosul greu al amărăciunii

   Amărăciunea este un păcat foarte grav. El pune capăt relaţiei cu Dumnezeu şi cu cei din jur. Cu ani în urmă, cineva era mânios pe o bancă. A pus câţiva peşti într-o casetă de valori la banca aceea. Peste câteva zile în aer era un miros groaznic. Au trecut unsprezece zile până când funcţionarii băncii au găsit peştele. între timp, banca se închisese. Amărăciunea unui om faţă de o bancă a pricinuit atâtea pierderi financiare.
   Au fost pierderi şi mai mari decât cele de la banca aceasta. Sufletul unui om era în joc. Cineva a ales să ţină amărăciune în loc să ofere iertare. Lumea se confruntă cu o mare problemă care este amărăciunea. Multe războaie încep şi continuă din cauza amărăciunii şi a lipsei de iertare. Când una din ţări suferă o mare pierdere, vrea să se răzbune. Adevărata iertare ar elimina multe războaie. 
   Este uşor să-i judeci pe necreştini pentru relele după care umblă în viaţă, dar şi creştinii ar putea evita multe războaie dacă ar practica iertarea cu adevărat. Ne simţim trataţi necorespunzător şi luaţi peste picior. Poate că cineva a rostit cuvinte neprietenoase despre noi. Ne întrebăm cum poate cineva să fie atât de nedrept faţă de noi, apoi începem să ne plângem de milă. Dumnezeu depistează mirosul greu din viaţa noastră. Este mirosul greu al amărăciunii.
   Amărăciunea vine în urma lipsei de iertare. Iertarea completă ar fi de un mare ajutor în înfrângerea amărăciunii. Dacă simţi amărăciune faţă de cineva, încearcă să te rogi pentru el în fiecare zi. Ori de câte ori simţi cum ţi se strecoară amărăciune în inimă, roagă-te pentru cel ce te-a jignit.
   Iertarea este o alegere. Alegem calea lui Dumnezeu când hotărâm să iertăm pe cei ce ne-au greşit.
                                                                                                                                Samuel Beachy - Marion, KY
                      

0 comentarii:

Un gând...

Cele mai vziualizate

Misionarul Săptămânii

Misionarul săptămânii

Parteneri

BannerFans.com